Хотел Силекс 4* – Охрид 2021

86

ХОТЕЛ на барање – не е во закуп и не може да се користат ваучерите издадени од Го Травел

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле.

Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м.

Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.

ЛИНК ОД ХОТЕЛОТ ТУКА

ЦЕНОВНИК:

  • Аранжманот е индивидуален и важи со сопствен превоз
  • Важат општите услови на Т.А Го Травел