Хотел Tечимен 2 **

583

Хотел TECIMEN 2 ** се наоѓа на 500 метри од море, во централниот дел на градот. Сите соби располагаат со ТВ, балкон, клима. На гостите на располагање им се нуди и сеф на рецепција. Во склоп на хотелот се наога и ресторан, бар и мал базен. На гостите им е овозможено и користење на Wi-Fi.

Термини цена по особа Термини Цена по особа Термини Цена по особа
01.06-11.06

119 €

11.07-21.07

189 €

20.08-30.08

189 €

 
06.06-16.06

119€

16.07-26-07

189 €

25.08-04.09

189 €

 
11.06-21.06

149 €

21.07-31.07

189 €

30.08-09.09

169 €

 
16.06-26.06

149 €

26.07-05.08

189 €

04.09-14.09

169 €

 
21.06-01.07

179 €

31.07-10.08

189 €

09.09-19.09

169 €

 
26.06-06.07

179 €

05.08-15.08

189 €

14.09-24.09

169 €

 
01.07-11.07

189 €

10.08-20.08

189 €

19.09-29.09

169 €

 
06.07-16.07

189 €

15.08-25.08

189 €

23.09-04.10

169 €

 

Во цената е вклучено 10 ноќевања со појадок (BB) , клима и превоз.
Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
Дете од 6-11,99 години 20% попуст.
Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2018- 31.08.2018
Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден.