Калитеа за 1ви Мај

939

1.ден 29.04.2023

Состанок на групата во 04.00 часот од Дрво Декор од Скопје и Автобуска Станица Транскоп во Битола. Поаѓање во 04.30 часот . Патувањето продолжува за Калитеа со попатна посета на  Солун поточно посета на трговскиот центар Космос и слободно време за Шопинг и слободни активности. Поагање за Калитеа околу  12.00 Часот по локално време. Сместување во одбраните апартмани.Ноќевање

2.ден 30.04.2023

Слободно време за индивидуални активности и прошетки.Во вечерните часови фаултативна посета на Афитос. Ноќевање

3.ден 01.05.2023

Слободно време за индивидуални активности и одјавување од собите до 11 часот. Во Договореното време околу 13h поагање за Македонија

Цена по лице: 59 евра по лице за сместување во ( Димитра, Мариа, Меропи) – 10 Евра попуст за резервации до 31/03/2023

69 евра по лице за сместување во ( Посеидон, Теа) минимум 3 лица – 10 Евра попуст за резервации до 31/03/2023

89 евра по лице за сместување во Хотел Maya Bay ( доплата +10 евра по лице за соба со поглед на море)

Во цената е вклучено:

  • 2 Ноќевања во апартманско сместување во Калитеа во една од избраните вили/хотел
  • Автобуски превоз на Релација Скопје или Битола до Халкидики
  • Попатна посета на трговскиот центар Космос во Солун
  • Прво  и Второ  дете до 11,99- 10 евра од редовната цена

Во цената не е вклучено:

  • факултативна посета на Афитос 5 евра по лице
  • Сопствен превоз -10 евра по лице на редовни цени
  • Доколку сакаат да се сместат 2 лица во вила Посеидон, цената се зголемува за 10еур по лице

Важат општите услови за патување на ЈК Травел и Го Травел