Нова година пакети Интерхотел

780

Механа БЪЛГАРЕ – сопствен превоз

Свечена вечера во Механа „БЪЛГАРЕ“ 4 ноќевања со појадок
Двокреветна соба – 2 возрасни 650 €
Еднокреветна соба – 1 возрасен 450 €
Студио – 2 возрасни 859 €
Апартман – 2 возрасни . 945 €
доплати
Возрасен на доп. легло во апартман 248 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во соба 248 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман 248 €
Дете до 3,99 г. бесплатно
Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба   46 €
Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба 115 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман   46 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио   46 €

Цените се во €, се плаќа во денари

Важни информации:
Цените се за СОБА за 4 ноќевања со појадок и свечена вечера 31.12.2019г.
Доплатите се за ЛИЦЕ за 4 ноќевања со појадок
Цената важи за 4 ноќевања во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 година.
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
4 ноќевања со појадок во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во во Механа „БЪЛГАРЕ“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристички данок

Механа БЪЛГАРЕ – сопствен превоз

Свечена вечера во Механа „БЪЛГАРЕ“ 3 полупансиони 4 полупансиони
Двокреветна соба – 2 возрасни 592 €   722 €
Еднокреветна соба – 1 возрасен 393 €   484 €
Студио – 2 возрасни 748 €   921 €
Апартман – 2 возрасни . 812 € 1005 €
доплати
Возрасен на доп. легло во апартман 237 € 285 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во соба 237 € 285 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман 237 € 285 €
Дете до 3,99 г. бесплатно бесплатно
Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба   67 € 78 €
Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба 120 € 146 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман    67 € 78 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио    67 € 78 €

Цените се во €, се плаќа во денари

Важни информации:
Цените се за СОБА за 3 или 4 полупансиони и свечена вечера 31.12.2019г.
Доплатите се за ЛИЦЕ за 3 или 4 полупансиони
Цената важи за 3 или 4 полупансиони во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 г.
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
3 или 4 полупансиони во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во во Механа „БЪЛГАРЕ“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристички данок

Ресторан РЕНЕСАНС – сопствен превоз

Свечена вечера во ресторан „РЕНЕСАНС“ 4 ноќевања со појадок
Двокреветна соба – 2 возрасни 672 €
Еднокреветна соба – 1 возрасен 465 €
Студио – 2 возрасни 880 €
Апартман – 2 возрасни . 966 €
доплати
Возрасен на доп. легло во апартман 258 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во соба 258 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман 258 €
Дете до 3,99 г. бесплатно
Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба 51€
Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба 121€
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман 51€
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио 51€

Цените се во €, се плаќа во денари

Важни информации:
Цените се за СОБА за 4 ноќевања со појадок и свечена вечера 31.12.2019г.
Доплатите се за ЛИЦЕ за 4 ноќевања со појадок
Цената важи за 4 ноќевања во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 година.
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
4 ноќевања со појадок во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во ресторан „РЕНЕСАНС“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристички данок

Ресторан РЕНЕСАНС – сопствен превоз

Свечена вечера во ресторан „РЕНЕСАНС“ 3 полупансиони 4 полупансиони
Двокреветна соба – 2 возрасни 613 € 742 €
Еднокреветна соба – 1 возрасен 403 € 494 €
Студио – 2 возрасни 768 € 941 €
Апартман – 2 возрасни . 833 € 1025 €
доплати
Возрасен на доп. легло во апартман 248 € 295 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во соба 248 € 295 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман 248 € 295 €
Дете до 3,99 г. бесплатно бесплатно
Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба    72 €    83 €
Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба 125 € 151 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман    72 €    83 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио    72 €    83 €

Цените се во €, се плаќа во денари

Важни информации:
Цените се за СОБА за 3 или 4 полупансиони и свечена вечера 31.12.2019г.
Доплатите се за ЛИЦЕ за 3 или 4 полупансиони
Цената важи за 3 или 4 полупансиони во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 г.
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
3 или 4 полупансиони во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во ресторан „РЕНЕСАНС“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристички данок

Ресторан САНДАНСКИ – сопствен превоз

Свечена вечера во ресторан „САНДАНСКИ“ 4 ноќевања со појадок
Двокреветна соба – 2 возрасни 704 €
Еднокреветна соба – 1 возрасен 481 €
Студио – 2 возрасни 910 €
Апартман – 2 возрасни . 996 €
доплати
Возрасен на доп. легло во апартман  273 €
Дете до 15.99 г. на доп. легло во соба  273 €
Дете до 15.99 г. на доп. легло во апартман  273 €
Дете до 3,99 г. бесплатно
Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба   59 €
Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба 128 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман   59 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио   59 €

Цените се во €, се плаќа во денари

Важни информации:
Цените се за СОБА за 4 ноќевања со појадок и свечена вечера 31.12.2019г.
Доплатите се за ЛИЦЕ за 4 ноќевања со појадок
Цената важи за 4 ноќевања во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 година.
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
4 ноќевања со појадок во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во ресторан „САНДАНСКИ“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристички данок

Ресторан САНДАНСКИ – сопствен превоз

Свечена вечера во ресторан „САНДАНСКИ“ 3 полупансиони 4 полупансиони
Двокреветна соба – 2 возрасни 644 €   774 €
Еднокреветна соба – 1 возрасен 418 €   484 €
Студио – 2 возрасни 799 €   972 €
Апартман – 2 возрасни . 864 € 1056 €
доплати
Возрасен на доп. легло во апартман 264 € 310 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во соба 264 € 310 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман 264 € 310 €
Дете до 3,99 г. бесплатно бесплатно
Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба   80 €   91 €
Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба 132 € 159 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман    80 €   91 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио    80 €   91 €

Цените се во €, се плаќа во денари

Важни информации:
Цените се за СОБА за 3 или 4 полупансиони и свечена вечера 31.12.2019г.
Доплатите се за ЛИЦЕ за 3 или 4 полупансиони
Цената важи за 3 или 4 полупансиони во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 г.
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
3 или 4 полупансиони во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во ресторан „САНДАНСКИ“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристички данок