ОСВОЈ ПАТУВАЊЕ НА КРФ, ПОПУСТИ и ВАУЧЕРИ ЗА ЛЕТО 2018!

6030

Т.А Go Travel одлучи дека островот КРФ е место кое не смее да го пропуштите ова лето, па затоа секоја недела Вие сте едни од потенцијалните добитници на трите награди кои ги доделуваме!

 • Патување за двајца БЕСПЛАТНО,
 • Двајца по цена за еден
 • 30% попуст на веќе одобрениот попуст!
 • 10% попуст за секој што точно ќе го одговори прашањето.          

Се што треба да направиш е да одговориш точно на прашањето:
КАКО ПРАВИЛНО СЕ ВИКА ГЛАВНИОТ ГРАД НА ОСТРОВОТ?

ШЕРНИ, ЛАЈКНИ ја страницата и со одговорот на прашањето ТАГНИ ја личноста со која сакаш да патуваш.

НАГРАДНАТА ИГРА ТРАЕ до среда 23.05. Терминот за летувањето е 26.05-02.06

ДОБИВАТЕ:

 • 7 ноќевања во вила во Ипсос, Крф, автобуски превоз, превоз со траект, туристичка такса и туристички придружник за две лица
 • Две лица по цена за еден
 • 30% попуст на веќе намалените аранжмани за месецот ЈУНИ

ИЗВЛЕКУВАЊЕ: Добитниците ќе се извлечат по случаен избор и јавно ќе бидат објавени на нашата фан страница!

ПРАВИЛА:

 • Добитниците НЕ можат патувањето или ваучерите за попуст да го подарат на трети лица!
 • Секој кој на било каков начин ќе се обиде да влијае на агенцијата (преку молби во инбокс, или лични молби за да се обиде да добие награда или предност) веднаш ќе биде дисквалификуван од играта. Секој има еднакво право на учество и само среќата има влијание врз оваа игра.
 • Секој кој ќе одговори ТОЧНО на прашањето од наградната игра автоматски станува добитник на ВАУЧЕР за 10% попуст САМО за понудите за островот КРФ лето 2018 (попустот важи само на името на добитникот и за лицата со кои патува, не може да се подари на други)
 • Ваша должност е да ја исконтактирате агенцијата како добитници на било каква награда и агенцијата не сносува одговорност доколку сме го објавиле вашето име како добитно, а при тоа не сте не исконтактирале. Наградата пропаѓа и не може да се искористи за друг термин
 • Со самото тоа што точно сте одговориле на наградното прашање, вие сте добитник на ваучер за 10% попуст. Точниот одговор ќе го објавиме во среда заедно со добитниците. Од тој момент па натаму ваша обврска е да не исконтактирате за да го добиете ваучерот.
 • Наградата се однесува исклучиво за горенаведениот термин и не може да се замени за друг
 • Ве молиме читајте внимателно за сите правила

Т.А Go Травел Ви посакува многу среќа и убави моменти во овој циклус на награди!

ЛИНК ДО КОМПЛЕТНАТА ПОНУДА ЗА ЛЕТО НА КРФ 2018