Шопинг во Солун

969
ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ТУРА ВО СОЛУН
 • Состанок на групата во 03:15h. Поаѓање во 03:30h, од Дрводекор (спроти Holiday Inn). Се патува преку граничен премин Богородица. Пристигнување во Солун во утринските часови околу 09:00h локално време. Слободно време за шопинг и прошетка низ центарот на Солун.
 • Во 14:00h локално време поаѓање од центарот на Солун кон Икеа.
 • Од 15:00h локално време, слободно време за шопинг во Икеа и во Космос.
 • Во 18:00h локално време поаѓање за Македонија. Попатна пауза за посета на Free Shop – 30минути.
 • Пристигнување во Скопје околу 22:30 часот.

 ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 

– Автобуски превоз на дадена релација
– Посета на центарот на Солун
– Посета на Cosmos и IKEA
– Туристички придружник на патувањето

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО: 

– Патничко осигурување

 • НАПОМЕНА:
  – За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 40 патници.
  – Согласно новите мерки за влез во Грција, сите патниците мора да поседуваат некој од следните документи: сертификат за извршена вакцинација, негативен ПЦР тест или негативен рапид антигенски тест
  – Деца до 12-годишна возраст нема потреба да имаат негативен тест, а постари од 12 години треба да поседуваат брз или PCR тест.
  – За патниците кои не се вакцинирани, имаме организирано групно тестирање и за тестот се доплаќа 600 ден.
  – За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ и ГО ТРАВЕЛ
Translate »